Diamantring rea

Diamantring rea – Uppdaterad lista på alla pågående diamantringsreor

Letar du efter bäst diamantring rea? Då har du kommit till rätt sida. I vår stora kontinuerligt uppdaterade jämförelse hittar du alltid de senaste reaorna på diamantringar hos alla stora smyckesbutiker på nätet och du får information om vilka typer av diamantringar med bilder som är på rea, rabattsatser samt information om du enkelt kan köpa just din diamantring och få den säkert hemlevererad till dig.

Här är ett axplock av diamanter som är billiga just nu:

Svensktillverkad diamantring i 18k vitt guld från Eva Attling med en böna täckt av diamanter i briljant 0.18 ct tw. Just nu endast 14 900 kr. Klicka här för att läsa mer…

Diamantring inspirerad av vikingarnas designtraditioner inom ringar. Ringen består av 26 st. små diamanter om totalt 0.12 ct tw/si briljant. Priset just nu för denna ring är 9 900 kr. Klicka här för att läsa mer…

Vacker solitärring med briliantslipad diamant i 18 karat guld och diamant i 0.19 ct tw/vs, just nu för endast 17 900 kr. Klicka här för att läsa mer…

Diamantring Rea som pågår just nu

Hallbergs Guld
I Hallbergs Guld webbshop finns över 50 stycken diamantringar på 15-20% rea just nu med prisnivåer från 5 598 kr upp till 260 798 kr, givetvis helt beroende på hur stor diamant du vill ha samt diamantklarhet. Det är ett fantastiskt bra utbud på rea måste vi säga och förutom den procentrabatten så erbjuder Hallbergs Guld just nu frakt till din dörr för endast 39 kr till alla som beställer på nätet. Vill du hellre hämta i butik så är det smidigare att beställa online och hämta i butik som är kostnadsfritt så slipper du vänta i butik (kanske extra viktigt i dessa tider). 

Förutom diamanten i ringen som du kan välja mellan diamantfärg Top Wesselton och Wesselton kan finns också ringar i materialen mässing, palladium, silver, stål och titan. Ringarna kommer från flera olika tillverkare som Story of Love, Schalins och Hallbergs Collection. Det framgår inte från Hallbergs webbshop när denna rea tar slut så vårt tips är att passa så länge denna stora diamantring rea pågår.

Klicka här för att läsa mer om Hellbergs Gulds rea på diamantringar

Guldfynd
Just nu pågår en rea i Guldfynds webshop där rabatten på utvalda diamantringar är 15-20%. Precis som på Hallbergs Guld så får du också fri frakt på alla diamantringar fram tills 2020-12-20. Det var så många ringar med på Guldfynds rea så vi kunde inte räkna alla förhand så varför inte besöka deras sajt själv för att ta en titt:

Klicka här för att läsa mer om Guldfynds rea på diamantringar

På Gundfynds site finns också en mycket praktisk och lättförståelig storleksguide så du lätt kan välja rätt storlek när du köper hemifrån. När du köper från Guldfynds webbshop så har du 30 dagars returnrätt på alla diamanter så om diamantringen av någon anledning inte passar dig så kan du göra en return enkelt till Guldfynd (de inspekterar dock givetvis diamanten innan de ger retur tillbaka till dig). 

Albrekts Guld

Är du på jakt efter en lite dyrare diamantring så kanske Albrekts Gulds rea är något för dig. Här hittar du just nu ett stort urval diamantringar i prisklasserna 20 000 till 160 000 kr, exempelvis en diamantring i 18 karat vitt guld med en diamant på 1.50 ct för endast 110 999 kr på rea med ett ordinariepris på 137 999 vilket gör att du sparar 27 000 kr!

På Albrekts Guld kan du också hitta den exklusiva diamantfärgen Crystal Top Cape och lätt filtrera alla diamantringar på rea efter ringmaterial och prisklass. Albrekts Guld har ett samarbete med Klarna vilket innebär att du har möjlighet att dela upp betalningen månadsvis om du vill efter en kreditkontroll. 

Klicka här för att läsa mer om Albrekts Gulds rea på diamantringar

Vi hoppas att du har hittat den information om diamantring rea du eftersökte och att du kommer att hitta just din diamantring hos någon av pågående reaor just nu. Tänk också på att det alltid kan vara en god ide att teckna en smyckesförsäkring när du köper en diamantring om olyckan eller stölden är framme. Diamanter är en ädelsten som är få andra likt och kan man hitta en på rea till ett bra pris till den speciella dagen så är det ju alltid ett plus i kanten. 

Share